🚀 Vandaag 13 september 2022: voedingsschema’s worden binnen 30 minuten geleverd!

Veelgestelde vragen

We zullen je eetschema leveren binnen 30 minuten, ongeacht welk tijdstip of dag je deze besteld. Super snel, toch? 🙂

We zullen het eetschema per e-mail naar je toe sturen. Mocht je het eetschema na 30 minuten nog niet hebben ontvangen, dan is er geen man over boord! Het kan zijn dat de e-mail met het eetschema in je spambox terecht is gekomen. Controleer deze daarom ook altijd! 

Heb je diabetes? Dan kunnen wij je helaas niet helpen. Het is voor ons te riskant om een goed eetschema voor je te maken. Ga hiervoor altijd naar iemand die hiervoor opgeleid is.

Een eetschema is een plan die per maaltijd zegt wat je moet eten, om een bepaald doel te bereiken. Hier bij eetschema.net nemen we dat heel serieus, zo kun je bij ons je doelen aangeven én kun je alle persoonlijke voorkeuren qua eten doorgeven voor in je eetschema. Vervolgens met dit doel en je persoonlijke voorkeuren maken we een 100% persoonlijk en op maat gemaakt eetschema.

Ja, zeker! Variëren vinden wij super belangrijk. Daarom leggen we in je persoonlijke eetschema ook uit hoe je dit kunt doen. Iedere dag hetzelfde eten is natuurlijk niet fijn, dat snappen wij ook! Hoe meer variatie, hoe beter 🙂

Nee. Het eetschema bestaat ook voor (een klein) deel uit een advies wat wij je kunnen geven om te eten. 

Nee, wij kunnen je geen eetschema aanbieden wanneer je een allergie hebt. Neem hiervoor altijd contact op met een diëtist of een (behandelend) arts.

We geven je graag advies wanneer je bijvoorbeeld geen rijstwafels lust maar graag crackers wilt. Dit soort adviezen doen wij per e-mail. We passen je eetschema e-book hier niet op aan.

Dit persoonlijke eetschema is voor iedereen die gezond wilt leren eten of serieus wilt bezig zijn met gewicht afvallen of aankomen. Jong én oud!

Dit eetschema is niet geschikt voor niet geschikt voor personen met een (erkende) eetstoornis, zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, anorexia nervosa en/of boulimia nervosa. 

Dit eetschema is ook niet geschikt voor mensen met een of meerdere allergieën.

We vragen voor 1x een persoonlijk eetschema slechts €29,95. Regelmatig hebben we acties waardoor je het voeding schema direct met korting kunt bemachtigen. Als er een actie is, dan wordt deze automatisch getoond op de laatste pagina wanneer je je eetschema aan het samenstellen bent!

Het te betalen bedrag is eenmalig. Je hebt bij ons geen abonnement!

Het eetschema bestaat uit 5 tot 6 maaltijden per dag, waarvan 3 kleinere maaltijden en 3 wat grotere maaltijden.

Ja, er zijn zeker vegetarische opties beschikbaar! Bekijk de ruime keuze tijdens het samenstellen

Nee, dit eetschema is absoluut geen crash dieet. Crash diëten zijn namelijk erg slecht voor je en geven een jojo-effect. Bij ons leer je gezond te eten, in de juiste hoeveelheden én heb je geen honger gevoel!

Je kunt gebruik maken van dit eetschema wanneer je gewicht wilt afvallen of gewicht wilt aankomen, maar ook wanneer je gezond wilt leren eten.